online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):
23-06-2006
041
MÜH, KLP
İstanbul

Endüstriyel ürün tasarımı, prototip ve kalıp imalat hizmetleri?..

Yeni geliştirdiğimiz bir ürünün dış keysi için endüstriyel tasarım hizmeti almak istiyoruz.
Ürün, savunma sanayiinde kullanılacak bir sensornode (duyarga düğüm)'un dış keysi olacak. Ürün tamamen firmamızın Ar-Ge çalışması sonucu ortaya çıkan bir yeni teknoloji ürünü. Ürünün kabaca boyutları yaklaşık çapı; 70-100mm, yüksekliği, 50-70mm olan bir keys. Keys iki parçadan oluşmakta. Daha önce üretilmiş bir prototipin fotoğrafını sağda görebilirsiniz;
Bunun boyutlarının küçülmesi gerekiyor. Keysin içerisinde elektronik bir baskı devre (PCB) ve pil olacak. Keysin alt kısmında pil olacak.

Üst kısma yerleştirilecek PCB'nin şekli şu anda dikdörtgen. Fakat, biz bu PCB'nin şeklini keys tasarımı yapılırken en uygun şekilde yeniden tasarlayacağız. Burada amaç, endüstriyel tasarımcı ile birlikte keysin olabilecek en küçük boyuta gelmesini sağlamak. Bu bizim için çok önemli.

Keysin üretiminde hangi malzemenin kullanılacağı henüz belirlenmedi. Bu konudaki parametreler şöyle; Ürün belki senelerce açık hava ve sert iklim koşullarında bırakılacak, ürünün yerleştirilmesi atılarak (belki uçaktan) yapılacak. Ürünün bu şartlara dayanıklı bir malzemeden üretilmesi gerekecek.
Endüstriyel tasarımı yapacak firmadan 3D CAD modeli ve prototip de üretmesini de isteyeceğiz

Konuyla ilgilenen firmalardan öncelikli talebimiz;* Endüstriyel tasarım hizmeti, 3D CAD modeli, prototip ve kalıp üretimi için (her biri için ayrı ayrı) bir şartname oluşturmak
* Bütün bu süreci çok kısa sürede gerçekleştirmek (endüstriyel tasarım hizmeti için bu ay sonuna kadar bir sözleşme imzalamayı hedefliyoruz)

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri