online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):
06-02-2007
165
FSN
İstanbul

Fason sac işleme hizmetleri?..

17 adet PDF formatlı imalat resmi ve Excel formatlı fiyatlandırma tablosu, ekte sunulan cihazlarımız için hassas, temiz ve zamanında teslimat yapacak, uzun vadeli çalışabileceğimiz, tercihen İstanbul Avrupa yakasında yerleşik fason imalatçı firmaların acilen tekliflerini bekliyoruz.

(1,8MB boyutundaki zip formatlı dosyayı indirmek için üye olmalısınız.)

Bu parçaların yıllık üretim miktarları pazar araştırmalarımızın devam etmesi nedeniyle henüz netlik kazanmamakla birlikte tahminen toplam 100 adetin üstündedir. Bununla beraber ilk parti olarak önce aşağıdaki miktarlarda deneme amaçlı üretim yapılacaktır. Ancak, her birinden birer prototip üretildikten sonra ilk partinin siparişi verilecektir.

* GD30MSC kodlu 15 adet cihaz
* GM11FAC kodlu 5 adet cihaz.

Önemli Not: Yukarıdaki üretilecek herbir cihaz için gereken parça sayısı ekteki excel tablosunda (teknik resimlerdeki aynı kodlar kullanılarak) belirtilmiştir.

Prototip üretimi için ise yukarıdaki cihazlardan birer adet istenecek olup, işi bitirme/teslimat süresinin en geç 20 Şubat 2007 olması, bu ürünlerin ulusal bir fuarda sergileneceğinden dolayı büyük önem taşımaktadır.

Yukarıda belirtilen nedenle teklifinizi en geç 09 Şubat 2007 tarihi mesai sonuna kadar tarafımıza göndermenizi önemle hatırlatırız.

Önemli not: Lütfen fiyatlandırmanızı ilk partide yaptırılacak 20 adet cihaz parçaları bazında değerlendiriniz. Birer prototip bazında fiyatlandırılması halinde teklifiniz yüksek kalacağından malesef değerlendirilemeyecektir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında lütfen;

* Fiyat tekliflerinizi EURO bazında ve ekteki Excel tablosunu kullanarak ya da kendi formatınızda (ancak parça kodlarını ve isimlerini mutlaka kullanarak) veriniz,
* İşe başlama ve bitirme sürelerinizi bildiriniz, prototiplerin teslimatı için 20 Şubat 2007 tarihini teyid ediniz.
* Ödeme vadesini, şeklini bildiriniz,
* Kullanılacak hammadelerin iç yapı analiz (kütük) raporları ürün teslimatında istenecektir.
* Üretimde resim üzerinde belirtilren ölçü hassasiyeti istenecektir.
* Varsa üretim ve hizmet kalite belge(leri)nizi de teklifinizle birlikte gönderiniz.

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri