online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):

09-02-2010
661
FSN, MÜH
İstanbul

Stand tasarım ve imalatı?..

Aşağıda, üretmeyi düşündüğümüz standa ait örnek bir tasarım bulunmakta. Süre konusu çok önemli; Bu bilgiler ışığında 2 parti için (1. Partide 2 adet, 2. Partide 10 adet), verebileceğiniz tüm değişik alternatifleri (farklı malzeme ya da süreler için) içeren fiyat ve teslim süre bilgisini edinebilirsek çok memnun olacağız. Verebileceğiniz diğer tavsiyelere de açığız.

Açıklamalar:

1. Bu çizimler sadece fikir verme amaçlıdır. Maliyet ve malzeme çalışması içindir ve tasarımda ufak tefek değişiklikler olabilir fakat ana hatlar korunacaktır.

2. Stand; Alt kutu, Hafif eğimli ara profil ve üst altıgen silindir olmak üzere 3 parça şeklinde üretilecektir. Her bir parça bağımsız olacaktır ve demonte edilebilir olacaktır. Monte-Demonte işlemi kolay ve sağlam bir yapıya sahip olmalıdır. bu işlem için kullanılacak en uygun sistem seçilecektir.

3. İlki 2 adet en geç 27 Şubat teslimli, sonraki üretimlerde +10 adet en geç 26 Mart teslimli olacaktır. İhtiyaç dahilinde sonraki üretimler yapılacaktır.

4. Paslanmaz çelik, sac+boya, alüminyum ve benzeri malzemeler için maliyet hesaplanıp malzeme seçimi önerilere göre yapılacaktır.

5. Alt kutu içinde 20-25 kg ağırlığında malzeme olacağı için denge problemi olmayacaktır.

6. Alt kutu içinde montaj noktaları (vida yuvaları) ve bölmeler olacaktır.

7. Üst altıgen silindirin çağı 5cm'dir ve silindirlerin yan yüzeylerinde 3-4 adet montaj için vida yuvası olacaktır. Ayrıca silindirin belirli bir noktasından 3x4 cm boyutunda bir açıklık bırakılacak ve buradan alt kutuya gidecek kablolar sarkıtılacaktır. Dolayısıyla ara profilin içinde kabloları tıkayıcı bir parça olmamalıdır.

8. Alt kutuda herhangi bir yüzey (seçimi önerilere göre yapılacak) açılabilir bir kapak olacaktır. Bu kapak açılarak alt kutunun içine konulacak malzemeler monte edilecektir. Alternatif olarak alt kutu iki parçaya bölünüp üst kısım komple çıkarılıp takılabilir bir kapak da olabilir. Üretim kolaylığı ve işçilik maliyet düşünülerek bir seçim yapılabilir.

9. Alt kutuda havalandırma amaçlı açıklıklar olacaktır.

10. Örnek tasarımda ark ölçüleri yarıçap olarak belirtilmiştir. Ölçüsü verilmeyen noktalar yaklaşık olarak düşünülebilir.

11. Genel olarak güzel görünüm ve estetik önemli bir konu. Dolayısıyla kaynak işçiliği, boya ve benzeri konularda hassas bir çalışma gerekebilir.

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri