online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için tedarikçi firma olarak üyelik gereklidir):

08-02-2018
1553
FSN, KLP
İstanbul

Paslanmaz çelik ürünlerin fason imalatı?..

Ürün gamımızda bulunan ürünlerin özelliğine göre, 304, 304L, 304BA, 304SB / 1mm 1,2mm 1,5mm 2mm / Mavi PVC, Lazer PVC, çift yüzü kaplı PVC plaka ve rulolardan;
a) Kendi kalıplarımızla fason presçimizde muhtelif egzantrik ve hidrolik preslerde,
b) Lazer kesim, panç ve abkant çalıştıran fason işletmelerde imalat yaptırmaktayız.

Daha sonra tesisimizde yarı mamul paslanmaz bölümleri kendi bünyemizde bastığımız plastik yarı mamullerle kombine edilerek bitmiş ürün haline getirmekteyiz. İnce işçilik, kaynak, asit, lazer markalama ve paketleme işlemlerini yaparak bu ürünleri iç ve dış pazarlara sevk etmekteyiz.

Ürünlerimiz son kullanıcıya hitap etmekte ve ihraç ağırlıklı olup, yüzey bozuklukları, çizik, çapak tolere etmemektedir.

Sıkıntılar: Hammadde tedarik edip fasoncuya göndermek, fire takibi yapmak zorunda kalmak, hatalı baskılar nedeniyle termin kayıpları, kullanılan folyolara rağmen çizik malzemeler gelmesi. Hataları düzeltmek için zımpara ile yüzey düzeltme, kenar çapak alma, taşlama, ek iş gücü harcamak, gereğinden fazla stok yükü taşımak gibi zamana ve maddi kayıplara yol açan, birim başı net maliyet hesabı yapılmasını önleyen işlemler.

İhtiyaç: Kataloğumuzda bulunan tüm paslanmaz çelik yarı mamulleri işlenmiş olarak, adet bazında teslim almak istiyoruz. Ürünleri teknik şemasına uygun ve malzemeli olarak, parça başı birim fiyatıyla, çiziksiz, doğru ölçülerde, anlaşılan terminde Ümraniye'de bulunan işyerimize teslim edecek, gerekli ürünlerde stok yükü taşıyacak, verilen kalıpların revize işlemlerini kendi bünyesinde halledecek, hammadde temininde finansman yükünü taşıyabilecek kadar yatırım gücü olan, partner zihniyetinde - sorumluluk sahibi, sözleşmeli çalışabilecek, makine parkuru olan, maliyetlerimizi düşürecek üreticiler arıyoruz. Model olarak yukarıda sıkıntılar bölümünde bahsedilen konuları rafa kaldırıp sadece montaj, markalama, paketleme ve satışa yoğunlaşmak niyetindeyiz. Firmamızın satış ve iş hacmi anlamında sıkıntısı yoktur, imalat ve termin sıkıntıları nedeniyle kayıplar yaşamaktayız.

Ödeme vadesi ortalama 150 gün olup, banka teminatı, yıllık iş hacmi, ürün detayları uygun görülen firmalarla paylaşılacaktır.


(temsili resim)

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri