Ana sayfa
         
     

Haberler > 12-10-2005 > Ürün geliştirmenin tüm aşamalarında CAD/CAM/CAE ve 3D optik tarama teknolojilerini başarılı ve etkin şekilde kullanan Standard Profil A.Ş., 6. kez General Motors tarafından verilen "Yılın Tedarikçisi" ödülünü almaya hak kazandı:

Kalıphane, CNC tezgahlar:

Firma tüm kalıplarını kendi kalıphanesinde üretmektedir (solda). MAZAK FJV 200, 3.5 Eksen yüsek hızda İşleme (HSM) tezgahında soğutma için su yerine basınçlı hava kullanımına geçilmiştir. Bu sayede takım ömrü uzatılmıştır (sağda)

CAD/CAM ve 3D optik tarama teknolojilerini iyi bir şekilde kullanan Standard Profil A.Ş. gayet karmaşık geometriye sahip kalıpları kendi bünyesinde, kısa sürede ve hassas bir şekilde üretebilmektedir.

Standard Profil A.Ş.Standard Profil hakkında:

Yurt içindeki ve dışındaki otomotiv üreticilerine sızdırmazlık profilleri üreten bir yan sanayi kuruluşu olan Standard Profil A.Ş. 1977 yılında Düzce Konuralp Hamamaltı mevkiinde 18.000 m2 'lik bir alana kurulmuştur. Bugün, yaklaşık 176.000 m2 bir alan üzerinde 50.653 m2 kapalı alana sahiptir ve gelişimini hızla sürdürmektedir.

Standard Profil, ileri teknolojisi sayesinde tekli ya da çoklu sertlikte - kauçuktan ya da PVC - TPV - TPE'den mamül sızdırmazlık fitillerini, sac, aluminyum, paslanmaz çelik, tel takviye ve floklu olarak üretmektedir.

Geliştirici ve tedarikçi firma olarak bir çok projeye imza atmış olan Standard Profil, Türkiye'deki otomotiv sanayii firmalarının tüm ihtiyaçlarına cevap vermekte ve yurt dışında ise General Motors, Ford, Volkswagen, Audi ve Fiat gibi OEM firmalarının Almanya, Belçika, İspanya, Portekiz, İngiltere, İtalya, Polonya, Avustralya, Brezilya, Meksika gibi tüm dünya coğrafyasına dağılmış fabrikalarına sızdırmazlık fitili ihraç etmektedir.

Standard Profil A.Ş., 2004 yılındaki kalite, fiyat, teknoloji ve servisteki performansından dolayı GM tarafından Dünya çapında 78 yan sanayi firmasına verilen "Yılın Tedarikçisi" ödülüne 6. kez layık görülmüştür.


Daha fazla bilgi için:

         
     
TurkCADCAM.net > Türkiye'nin yeni ürün tasarım, geliştirme, CAD/CAM/CAE, CNC, kalıp ve imalat teknolojileri portalı
***** Sektörün profesyonel bilgi ve işbirliği platformu *****
© 2002-2017  Sinerji Yayıncılık, Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri
Bu portaldaki içerik, ancak kaynak belirtilmesi ve izin alınması şartıyla yayınlanabilir.